sâmbătă, 11 octombrie 2008

Laura Stoica


Pe 9 martie 2006 o alta stea a muzicii romanesti se ridica la cer. Oameni care au cunoscut-o sau doar i-au ascultat muzica au fost indurerati de moartea lor. Ea ajunsese in sfarsit la steaua ei. O stea mareata.
Acum 41 de ani si o zi, se nastea marea cantareata de pop-rock a tarisoarei noastre, Laura Stoica. De-a lungul carierei sale a castigat multe premii, a scos 7 albume, a cantat in spectacole de binefacere si a jucat pe scena Teatrului "Toma Caragiu". Dar acestea sunt doar statistici a unei voci inegalabile, o voce ce rar gasesti... Niciuna din cantaretele de astazi nu se pot ridica la standartul inalt impus de Laura Stoica.
Nu vom uita niciodata show-urile ei live, videoclipurile sale sau reprezentatiile ei pe scena teatrelor, mai ales teatrului din Ploiesti.
Melodiile "Un actor grabit" sau "Nici o stea" vor ramane intiparite mereu in mintea noastra si cand vom asculta aceste melodii ne vom gandi la Steaua muzicii romanesti, Laura Stoica.
Din pacate, viata ei a fost curmata brusc dupa un spectacol la Urziceni. Nimeni nu s-ar fi gandit ca nu o vor mai vedea niciodata cantand pentru noi.


Dumnezeu sa o odihneasca in pace.

Niciun comentariu: